chat péntek

2009.09.11. 00:00

szerző: Waratah

 Tegnap este ejfelre ertem haza. A gepem 30 perces kesessel indult Genfböl es par perccel 22:00 elött landoltam Frankfurtban. A meeting pointnal kollegaim mar ott integettek, ezek szerint mar csak ram vartak, hogy elinduljunk.

Este meg hazaindulas elött chatteltem több, mint egy orat egy nemet kollegammal. Feltünöen nyitott volt es közlekeny, amit egy nemet pasitol igy elsöre nemigen feltetezek. Megtudtam rola, mar ketszer nösült es az elsö hazassaga 7 evig tartott egy magyar-nemet csajjal. A masodik felesege pedig philippii. Kivancsi vagyok, hogy hol ismerkedtek meg. Annak ellenere, hogy azt allitotta szereti a feleseget, annyira nem tünik boldognak. Mindegy, ö tudja, az ö elete.

Szólj hozzá!

genfi onsite

2009.09.10. 17:03

szerző: Waratah

Ez az utolso nap Genfben. A wrap-up meetinget több, mint ket oras volt es van egy boldog ügyfelünk.

A gepem 20:00-kor indul vissza Frankfurtba es remelhetöleg fel 11-re hazaerek. Azon gondolkodom, hogy holnap utnak induljak e Budapeste. 900 km-t kellene levezetnem es vasarnap vissza pedig ugyanennyit vissza. Vagy inkabb ne menjel sehova es tartsak egy fittnesz hetveget. Ez a nagy dilemma. Hja.. meg holnapig eldöntöm.
A hugom mar hivott, hogy mire szamitson.

Szólj hozzá!

esti tüzijáték

2009.09.05. 21:53

szerző: Waratah

A szombat is gyorsan eltelt, aludtam vagy 8-ig, utana elmentem bevasarolni. Gyors takaritas. Az egyik szobanövenyem több, mint duplajara nött egy ev alatt es szegeny mar eleg instabilan all a cserepeben. Szoval delutan 3-kor elmentem a Floraparkba, hogy vegyek uj kaspot. Annyira belelendültem a vasarlasba, hogy nem csak kaspot vettem, hanem az erkelyre viragokat is, plusz meg egy orhideat meg valami vizinövenyt.

Csak a szobanyövenyt ültettem at. Aztan belfeküdtem a kadba egy jo orara utana pedig talakoztam Biankaval es Martinnal. Este baromi hideg volt, felkaptattunk a filzofenwegre es meg vartunk vagy 40 percet a tüzijatekra.

Remelem nem leszek beteg, mert tenyleg majd össze fagytam.

 

Címkék: tüzijaték

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása